Pretty much perfect

Avslutade veckan på ett härligt sätt med att trava Gullbert på galoppbanan, öva prickskytte med Elmer och tills sist jogga Snorkan i skogen tillsammans med Anders och Conny. 

  
Förutom den tillfälliga sinnesförvirringen med snöfallet under natten och där med lite tung start på dagen så kom ju solen fram och gjorde sitt jobb. 

Hann även med en sväng till GG för att förbereda lite foder till veckan som ska spenderas på annan ort. 

Och sen blev det lite mockning av hage, fixa höpåsar och annat pill och fix innan jag och mamma tog in och kvällade farmens alla hästar. 

Fick även middag hos mor och kvällen tillbringades med bästa sällskapet och film. Man kan verkligen helt klart ha det sämre! 

Denna dag började med strålande sol och ännu en dag med prickskytte på Elmer. Kan inte nog många gånger öva på att verkligen rida med benen och inte bara dra i tyglarna. Det var ju även lite temat på träningen för Annsie så lika bra att jobba på så att jag är ännu bättre till nästa gång hon kommer i maj! Det är ju dumt att bli sämre när man kan bli bättre! 

  
Till kvällen måste jag ta tag i packningen inför kommande äventyr och även hinna med att rida något mer djur när jag ändå har tempot uppe!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s