Bytt stad för ett tag

Om Göteborg är redo eller inte det bryr jag mig inte om! Nu är vi här och vi är redo! 

Landade sent natten i tisdags för att igår bygga monter hela dagen. Och idag kl 9 öppnar portarna till Scandinavium! 

Hoppas vi ses! 

   
   
 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bytt stad för ett tag

  1. a.bernats skriver:

    Ja du det hade jag verkligen tänkt mig men tydligen inte min chef, han tycker att jag ska jobba HELA påsken, hur schyst? 😣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s