Hej då Göteborg 

Då har vi landat hemma efter nästan en vecka i Göteborg och jag sitter nu på tåget på väg mot jobbet. 

Det har varit en rolig vecka även om man just nu är lite sliten men det rättar snabbt till sig. 

Kul att träffa massa härligt folk! Snacka skit, titta på snygga grejer, hinna se lite tävlingar, fira två födelsedagar och ära god mat. 

  
Nu ska det bli kul också att sparka igång kreaturen hemma igen efter en lite lugnare period för brudarna och Gullis och Elmer som har fått komma ut och jogga lite när jag varit borta. Så vi har alla haft en härlig tid för att gå in i nästa träningsperiod. 

Liten har ju också hunnit med ett besök på kliniken så nu har hon sko på sig igen och kan börja träna lite smått igen vilket är jätte skönt! Hon hade ju planerad vila nu så hon vilar inte bara för hovbölden men det var skönt att vi kan hålla oss till planen trots att det blev ett lite annat utgångsläge för vilan. 

Och nu längtar jag verkligen ut på terrängbanan! Känns som om alla har hunnit vara där utom jag.  Längtar efter att få damma av mina terrängmaskiner! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s