Nåldyna

Igår var Koko ute och checkade hästarna. Så himla skönt när han kan komma hem till oss så att alla får den kärlek dom förtjänar! 

Bullen var lite styv i bogarna, men det hade vi ju konstaterat redan på kliniken så nu fick dom sig en behandling efter den långa boxvilan så det var skönt! Han fick även sin vanliga behandling av korset så man kan väl säga att allt typ var i sin ordning med honom. 

Liten var jätte styv i vänster bog så hon behandlades där och det var ju verkligen inte helt oväntat med tanke på den stora hovbölden hon har haft i vänster fram. Så nu får hon ta det lugnt någon dag sen är det dags att börja sätta igång henne igen efter vilan. 

Snorkan var bättre än vanligt vilket var jätte skönt! Kanske är det så att hon snart börjar bli en riktig häst? Lite nålar i korset annars inga konstigheter alls med henne. Härligt! Hon får en lugn dag idag sen blir det jogg av henne på fredag. 

Skönt som sagt att ha hästarna genomgångna inför kommande utmaningen och skönt att alla snart verkar mer eller mindre på G! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s