Lek

Joggade Snorkan på banan igår och passade på att leka lite med bytena. Hon blir ju fortfarande lite för på ibland och även efter lite bak ibland. Men jag vill inte göra dom med massa press för Snorkan är inte riktigt en häst som går bra under press utan henne måste man alltid försöka ha så avspänd som det bara går. 

Hon är ju fortfarande för kort i halsen men hon springer inte som en döende svan så det känns som att vi är på rätt väg! 

  
Det gäller bara att hon varje dag måste komma till bra jobb och tycka att det är rätt okej att springa på tygeln. Och sen kunna göra det med halsen ute! 

Men jag ser verkligen fram emot den här säsongen med henne och idag ska hon få lufta sig på terrängbanan för första gången i år. Ska bli spännande och känna hur hon känns! 

Bjuder på en liten filmsnutt från igår när jag red hemma. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s