Det var ett terrängpass som behövdes

För att min enormt unga kropp ska kännas som om den ska gå i tusen bitar. Jag har verkligen ont precis över allt. Men det får man leva med som dom säger… 

Och i Snorkans fall så var det det som gjorde henne ännu ett snäpp mer avspänd! Hon var verkligen riktigt fin att rida igår! Till och med så Anders sa att hon såg riktigt avspänd ut! Inte bara en känsla alltså utan det syntes även på förpackningen. 

Trimmade lite lätt med att kunna flytta henne i skritt och komma om med skänklarna. Fortsatte sedan i trav med skänkelvikningar på diagonalerna. 

Kände sedan på galoppen och försökte hela tiden att hålla henne rund i fronten och kunna putta på henne framåt. Och red sedan byten på diagonalerna. Nu bara ett byte åt gången för att hitta lugnet och ha henne lika in som ut ur bytet. 

   
 
Super nöjd med hennes jobb igår och jag längtar redan efter att få rida idag! Hur kan man vara så nördig? 

Min kropp däremot behöver nog en rejäl jävla shot av någonting så att det skärper till sig och blir lika ungdomlig som min själ så att säga… Gnäll, gnäll. Ni vet hur det är. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s