Tröttmössa

Var ju galet taggad på att rida Snorkan igår men ibland får man ändra i planen. Det man inte trodde kunde hända har hänt! Hon var helt enkelt trött och hade för en gång skull passat på att sova i hagen igår på dagen. Så himla skönt att hon börjat komma ur vårkänslorna nu och kan börja chilla lite igen. Så hon fick helt enkelt nöja sig med att gå på maskin tillsammans med Anders grabbar vilket gick galant. 

  
Istället så trimmade jag lite för första gången på Gullis. Han känns helt okej men vi behöver helt klart trimma på ett tag sen för att hitta tillbaka till toppformen. Han är ju alltid extremt lydig och stadig. Men det där lilla extra är färskvara men jag är inte så orolig. Sen när vi kan börja rida ännu lite mer och trimma lite mer så är han snart så där fin som bara han är! 

Klättrade även upp på Liten för första gången på 3 veckor och man kan säga att mina tre dagar med löslongering har varit ett smart dra! Hon var super snäll och fin och det var så himla kul att äntligen få rida på henne igen! 

  
Så helt enkelt en bra kväll i stallet förutom att jag inte besatt någon som helst karaktär och unnade mig lite godis bara för att jag kunde. Annars har ju faktiskt godis typ inget annat syfte. Ja det är ju gott också då. 

Morgonen har ju börjat en aningens trist med regn, vi har ju varit rätt bortskämda med lite regn ett tag nu. Tur att dagen kommer avslutas bättre – nämligen på terrängbanan! Längtar redan!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s