Det finns alltid en anledning till att det regnar. 

Idag har himmelen fått en till ängel. 18 år på dagen efter en annan ängel. 

Sov gott älskade Victor. Knäppgök. 23 år fick vi tillsammans. Mitt första egna husdjur. Så många glassar vi delat. Jag tog glassen, du tog pinnen. 

  
Du fattas oss alla. 

Jag lovar att Kulan som delar dag med dig kommer att ta hand om dig! Och du får lära min lilla enhörning att flyga! 

 

Vi ses sen! Det lovar jag er ❤️  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s