Good work. 

I onsdags var jag iväg och trimmade Snorkan för Pelle. Vi har ju inte setts på en månad nu då jag har varit iväg och flängt i både Ystad och Göteborg och Pelle har varit iväg och tävlat i Belgien. 

Snorkan har verkligen kommit ur sin vårfas nu och har blivit så sjukt mycket mer ridbar igen! Så himla skönt! Nu måste jag börja plocka fram sporrarna till och med för nu behövs det en jädra massa ben och hon är inte känslig som en lite fågelunge. 

Hon gjorde en riktigt bra träning där vi kände på både lite skolor, samling och byten. Även att kunna trycka på lite och behålla en fin form och uppförsbackekänsla. 

Super kul helt enkelt ovh både jag och Pelle var väldigt nöjda med henne och jag hoppad verkligen att jag kan rida henne så här bra nu jämt och ständigt! 

  
Mamma filmade nästan hela träningen så tänkte att jag bara skulle klippa den till typ 3 lite kortare filmer så får ni lite rå material och inte bara när jag glänser runt 😉 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s