Vilka stjärnor

Igår styrde vi mot Botkyrka för att rida lite terräng på cirkusaporna. Elin och Anton hade verkligen ordnat en jätte fin pay & cross med många typer av hinder och väldigt pedagogiskt. 

Alla tre hästarna gick varsin 100-klass och jag red alla vägar som innehöll a,b,c på alla hästarna. 

För Snorkan och Elmer var det ju såklart självklart att dom skulle gå raka vägarna men Liten känns så himla bra så även hon fick göra det! 

Det var bank till smalhinder och sedan även häck, pallisad till spets. Och två parallella förskjutna häckar. 

Elmer var först ut och han var galet glad över att få åka med ut på turné! Jag kom ur rytmen lite kan jag tycka om jag ska vara gnällig till två hinder. I övrigt känns han ju galet fräsch! 

  
Nästa på tur var Snorkan som gjorde en lite spänd framridning. Framhoppningen är ju aldrig hennes cup of tea och lite så var det igår. Dock inget som jag inte vet om så det är bara lugnt rida vidare tills det släpper. Ibland hoppar jag ju inte fram henne alls om det är för sökigt. Igår var det absolut inte stökigt men att hoppa fram i ström passar inte riktigt henne bara. 

Väl ute på banan gör hon sitt jobb med lätthet, lite för stor galopp ibland vilket jag verkligen måste träna på! I övrigt ger hon en fin och enkel känsla. 

  
Sist ut för dagen var Liten och hon är ju verkligen en starkt lusande stjärna! 

Det var första gången vi introducerade smalhinder och spets för henne. Hon fick hoppa båda en gång var när vi hoppade fram och sedan går hon ut och gör dom på linje som om ingenting har hänt. 

Känslan på den här hästen är verkligen magisk! Hon kommer bli så sjukt jävla bra alla kategorier! 

  
Så kul dag ute på terrängbanan helt enkelt och hästarna känns i fin form! 

Och än en gång tusen tack till Botkyrka! 

Film finns på alla djuren så det kommer lite senare! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s