Sunday is a sunny day 

Vilket väder vi hade igår! Så himla härligt! Dock otajmad som alltid tillbringade jag halva dagen på kontoret med lite jobb men jag inbillar mig att solen är här för att stanna! 

Började iallafall dagen igår med att rida tre av djuren och njuta av lite d-vitamin boost. 

Snorkan och Gullbert fick jogga på ridbanan. Snorkan känns jätte bra. Gullbert känns inte direkt i toppform. Inget konstigt med det dock han är en häst som behöver hållas lösgjord så när jag väl bara kommit över puckeln så kommer han att vara som en dröm att rida igen! 

Elmer passade jag på att rida ner till ängen och guppa runt lite på. Super härligt! 

  
Nu går vi in i tävlingsvecka så nu är det dags att hitta toppformen fram till lördagens start. Ska bli jätte kul att rida årets först fälttävlan som går av stapeln i Mantorp. 

Och känslan är att hästarna kommer vara lika taggade som jag! 

Började dagen med en lätt jogg för Snorkan. Hon vilar ju inte jätte mycket utan går lite kortare pass med enbart jogg i alla gångarter för att hålla henne lagom kolsyrad. Det är ju en häst med sjukt mycket energi så för att hon inte ska bubbla över så måste hon aktiveras mer eller mindre varje dag. Så hennes vilodagar joggar hon eller går på maskin. 

Hon har verkligen kommit in i ett fint flow nu efter hemmet vilda vårkänslo period och jag tycker att jag har ett större sug i handen och en bättre grundform vilket är jätte roligt! Sen om vi ja hålla det även inne på tävlingsbanan det återstår att se! 

  

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s