Upphämtning. 

Hämtade upp gårdagen helt okej med dagens aktiviteter. 

Det blev trimning och frisering av surfkillen i gängen. Ridmässigt känns han mest som en häffaklump… Men jag tror nog att han kommer att komma i form igen även om det känns en bit bort just nu. 


Åkte sen hem en sväng och unnade mig en lyxig brunch men våfflor, glass och Sven-Olas hemmagjorda hjortronsylt. 

Mamma skämde även bort mig med stallsysslor idag för att få ett uns lugnare. Och hon var även med på tävlingen igår så denna helg har jag verkligen blivit groomad! 


Eftermiddagen styrdes sen mot fina torvalla gård där Sara väntade och Liten skulle trimmas. 

Hon gjorde en bra träning och hon utvecklas hela tiden! Jag måste vara bli stadigare, rida mer med höften och ha en stadig hand framför mig. 

Super kul att träffa Sara och skönt att få till ett bra ridpass denna helg! Blev tyvärr ingen film denna gång då mamma faktiskt fick permission och jag åkte själv. 


Jag och Maria hade en vision om att rida ut en sväng idag efter träningen men det härliga aprilvädret gick som segrare ur den striden. Fy fan alltså vilket jävla skit väder! Inte skönt någonstans kan man känna… Lite trött på regn och snö nu för allt vad det gäller så som ridbana, hagar och ja nu vet alla typer av utomhusaktiviteter…

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s