Vägen tillbaka

Kändes helt klart en aningens motigt och lagen om alltings jävlighet med det lite nätt snöfallet imorse… Framförallt när det stod träning på Farmen på schemat och inte i ridhuset. 

Idag var det äntligen dags för herr häffaklump att få komma tillbaka och träna igen! Han har inte tränat sen i november så man kan ju säga att det var ett tag sen… 

Väldigt ringrostigt såklart! Men ändå på ett sätt lite över förväntan! Och framförallt så himla kul! 


Blev en jätte bra träning även om det tog lite tid att komma loss, jobbade bara på lösgjordhet och lite form. Och att han ska kröka lite på sina bakben och ta i på ett bra sätt. 

Super kul som sagt och fylld med energi! Tänk att så lite kan göra så himla mycket! Ser verkligen fram emot att komma igång på riktigt igen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s