Something special

Torsdag och livet som 20 någonting går utför. Veckan har varit jobbmässigt ni vet mer eller mindre värdelös. Det känns som att man gör en jävla massa hela tiden men inget av det som man skulle göra… Älskar när det händer… Tur att man vet att det kommer bli awesome på slutet trots allt! 

Sen men ändå skön kväll i stallet igår, satt upp på första hästen 19:30 typ, eller ja andra men Bullen satt jag ju upp på 6:30 så det räknas inte. 

Trimmade sen både Snorkan och Elmer på banan, Snorkan mest vild och vacker efter tre lite lugnare dagar med longering och vila. Men hon sprang även på tygeln en del men det var mest till att rasta henne för att kunna rida lite med konstruktivt kommande dagar. 


Elmer 21 år fick öva på stopphörn. Underskattad och så effektiv övning. Och man kan verkligen känna att när man behöver göra det på en 21 åring så är dom verkligen lydig och man har lyckats i grundutbildningen, eller… 

Han blev iallafall fin och skötte sig riktigt bra trots skymning och vagnen med bommar (som står på samma plats varje dag…) 

Orkade inte stressas så passade på att ha lite kvalitetstid med djuren och myste ordentligt. Det är typ det bästa Snorkan vet, så länge hon får bestämma. Hon kan tvångsgosa mig men jag kan inte tvångsgosa henne… 


När man sen kommer hem typ sådär 22:20, är ändå rätt skönt trött i kroppen efter att ha varit ute hela kvällen och det väntar ett litet paket. 

Då känner man ändå att kvällen inte kunde sluta bättre. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s