Fruxon

Skön solig kväll igår som spenderades med mina röda faror på ridbanan. 

Gullbert fick passa på att göra lite tempoväxlingar i galopp och han börjar bli bättre och bättre och mer loss i kroppen nu när jag vågat rida lite mer på honom. 

Så skönt att börja vara på gång igen och idag är planen att han ska få komma ut och göra ett ordentligt galoppjobb på galoppbanan. 


Snorkan fick sedan fortsätta kvällen med att träna smalhinder. 

Ställde upp det mitt på medellinjen så att jag till en början kunde hoppa det rakt fram åt båda håll i ett lugnare tempo, sedan hoppade jag det på diagonalerna först möta den ganska rakt till att på slutet kunna möta den nästan från mitten på långsidan. 

Övade även på att komma ur ett lugnt tempo till att sedan lägga upp tempot och komma väldigt friskt på den och sedan kunna växla tillbaka igen. 

Hon kändes väldigt bra och hela tiden spikrak på linjerna och inget vingel! Duktig Snorka!

Så helt klart en kvalitativ härlig kväll med nästan lite sommarfeeling! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s