Nakenfisar

Nu går ju de flesta djur nakna om dagarna och om man inte har prinsessdjur vilket jag inte har utan mina har snarare ett släktdrag från shreck… Så blir dom ju oftast rätt skitiga kan man känna! 

Och då tänkte jag faktiskt tipsa om en av mina nya borstar från Sanna! 


Den här borsten är verkligen min räddning om dagarna just nu! 

Kostar runt en hundring och är värd varenda krona! Och finns att köpa hos Sanna Nilsson dressyrcenter! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s