Nej men så att…

Blogg är typ mitt sämsta element just nu kan man lätt känna. Jag jobbar rätt mycket, har för avsikt att bli ännu bättre på det jag gör och sen försöker jag även träna ett gäng hästar! 

Helgen spenderades delvis på balkongen och det fantastiska vädret och avslutades sedan med en sväng ut på terrängbanan. Gullbert blev den lycklige och han är säker gamla Bettan kan man känna. Jag styr, han kör! 


Sen inledde jag veckan med att plugga en gnutta och ta del av nya lärdomar och roliga frågeställningar. 


Hästarna har ridits ut ganska mycket nu och fått galoppera på ängen vilket dom verkligen verkar uppskatta och Snorkan så pass mycket att jag igår till och med fick ta mantag för att inte studsa av när hon virrade runt… 

Vi har även öppnat upp gräset så alla hästarna har fått komma ut där och skutta lite lätt. Vi har inte kört ner hinderna ännu så just nu har vi bara två smalhinder, ett räcke och två vatten där nere så det blir bara lättare jobb, lite fokus på linjer och avspändhet. 


Älskar helt klart vädret vi går mot just nu och önskar värmen från helgen kommer tillbaka. Farmen är typ i sitt bästa såhär års. Enda nackdelen är att folk börjar hitta ner till sjön nu men det får man väl leva med. 

Liten har vilat en vecka ni efter hennes vildheter i hagen men jag hoppas att kunna börja rida henne typ från nu igen. 

Tyvärr blev det inget eketorp för mig i år vilket jag såklart är väldigt besviken över men Bullen är inte riktigt helt i den formen han behöver vara för den banan och med Litens svullnad så var det lixom inte ens på tal. 

Tråkigt som sagt men ni laddar vi för Botkyrka nästa vecka vilket ska bli jätte kul! Elin och Anton gör verkligen ett super jobb med banan! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nej men så att…

  1. Lisa skriver:

    Hej. Jag undrar varför du bara lyfter upp Elin o Anton när det är ett väldigt stort gäng brs:are som hjälps åt och ser till att vårens tävling kan genomföras?

    • teamfors skriver:

      Självklart är det ett flertal personer som hjälper till men det är verkligen utan tvekan anton som har gjort ett enormt jobb de senaste åren för att lyfta banan så fint som han har gjort! Och med ett oerhört driv! Och sen är ju elin stor del av dra igång fixardagar, pay&cross, bokar träningar etc därför vill jag gärna hylla just dom lite extra! Jag har själv varit ute och risat, målat, sponsrat med priser och dekoration men jag anser ändå inte att det är min förtjänst till en fantastisk bana utan Antons men det är ju såklart bara min helt egna synvinkel 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s