Tiden på ett tåg

Då sitter jag på en bekant pendlingssträcka Stockholm – Katrineholm. Var ju allt annat än igår men ändå väldigt bekant. 

Igår var det 30 års fest för Malin vilket blev väldigt lyckat, trevligt och härligt! Även om jag lite stört nog såklart var avis på alla nere i Eketorp. Nu när dom dessutom hade fått fina fibersandbanor. För i dressyren och hoppningen har ju eketorp haft rätt mycket att önska men deras terräng är enligt mig typ fantastisk! 


Hemma har jag trimmat på hästarna och även vattentränat Liten hemma i sjön. Super mysigt! 


Tycker fortsatt att hästarna känns rätt fina, Snorkan klarar ju inte av temperaturväxlingarna så hon är störd i huvudet igen och helt satfläskpigg så det är ju inte direkt till hennes fördel kan man känna… Hoppas att hon blir lite stabilare till nästa helg då tanken är tävling. 

Liten känns fin och pigg efter det lilla slaget hon drog på sig i hagen så det är skönt! Så förutom att Eketorp uteblev så är planen att fortsätta på hennes tänkta tävlingsplanering. 

Bullen och Elmer får troligtvis lägga om sin lite men jag tror att det kommer bli bra ändå! 

Så ja ni fattar ju själva att jag har ungefär jätte lite tid över just nu men jag lovar att bli bättre på alla plan! Jag ska inte göra er besvikna!

Sen måste vi ju passa på att säga grattis till den här kisen också! 21 jäkla år och så jäkla pigg och glad! 


Vi hörs och ses snart igen! Och skulle någon mot förmodan vilja grooma lite nästa helg så hör av er! Det finns alltid saker att göra så att säga! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s