Jumping around

Så välbehövligt men så tråkigt väder just nu. Men som sagt det går inte att komma ifrån att vi behöver regnet! 

Åkte ut till stallet på kvällen igår där jag och mamma först hjälptes åt med de stallsysslorna som var kvar i lilla stallet och sedan byggde vi fram lite hinder för att låta Bullen ta några språng. 

Höll mig till enklaste enklast och det är tillräckligt svårt kan man känna. 

Bom 9,5 m till ett hinder. Räcke respektive oxer. Hoppade inte jätte många språng men lät honom ändå få lite höjd i benen. 

Han känns rätt bra men det gäller för mig att hela tiden hålla honom aktiv och kvick så att jag inte blir lika härligt skön som han är för två sköna själar blir en lite för matt kombo. 


Blev bara ett pass igår då det typ var isande regn och kylan brände typ på låten och jag har haft en ganska jobbig period nu ett tag med mina ben och haft fruktansvärt ont faktiskt så det var helt enkelt inte läge att bli kallare. 

Nöjd med passet ändå och ser fram emot mer ridning idag och alla hästarna ska få hoppas igenom i veckan. Var rätt länge sen jag hoppade alla ordentligt nu. Jag har jobbat en del smalhinder och vatten i stället inför kommande utmaningar. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s