Brudarna!

Galet bra kväll på Farmen igår där jag släpade fram ännu lite mer hinder än dagen innan och byggde fram en egen liten coffin med smalhinder in och ut samt ett snedställt räcke som D.

Liten var helt galet jävla fin att rida och hoppade så in i bängen första gångerna efter en liten hoppvila som hon har haft. Den här hästen är så ball och hon ger en känsla som inte går att beskriva!

Mamma longerade Elmer samtidigt nere på gräset så et blev inte så mycket film på henne mer än sista rundan men vad ska man säga? När är verkligen så jävla enkelt!

Sedan var det dags för Snorkans tur och då fick jag sällskap av Isabelle på Conny och Anders på marken! KUL! Kul att få dom lite taggade på mina knäppa övningar också 😉

Snorkan är ju galet i gasen kan man känna men hon känns ändå super fräsch dock hade jag gärna hittat en växel lägre men den verkar obefintlig just nu!

Till henne var även mamma klar med Elmer så där blev det lite mer film så passar på att visa er hur jag brukar jobba med linjer hemma med mina hästar. Där jag börjar på mitten och sedan successivt lägger på fler hinder.

Jag tycker att det är väldigt viktigt att man så väl bygger förtroende med hästarna, en trygghet och skolar in dom på att dom ska vilja gå mellan flaggorna, allt blir så himla mycket lättare då när dom själva börjar leta och söka flaggor 🙂

Helt klart väldigt nöjd med båda brudarna igår och än så länge känns det lovande inför helgens tävling förutom den lilla detaljen att ”min” bil har gått sönder och inte riktigt är i topp mode, så just nu kommer jag ingen mer stans än just på farmen. Så ja det ser en gnutta mörkt ut just för dagen men det sista som överger människan är ju hoppet så jag förlitar mig på det!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s