Lungöppnare

Onsdagen bjöd på ett riktigt jobb för Gullis ute på galoppbanan. Han fick stå lite längre distanser i högt tempo, red 4*1600 meter i stallet för mina vanliga 6 alternativt 8*800 meter. 

Han gick 1600 meter på drygt 2,5 min så lite för långsamt kan jag tycka men ändå helt okej. Jag vill gärna kunna ligga på ett tempo av 800m/min för att kunna ha lite marginaler ute i terrängen sen. 

Men som sagt han gjorde absolut en rätt bra lungöppnare, lite långsam och lite för andfådd för att jag ska vara 100% nöjd men det kommer snart! 


Sen blev det ju rejäl kyla och massage av ben och kors och sem back on track täcke på på natten såklart. 

Och igår blev det sedan drygt en timme skritt som återhämtning inför helgens start. 

Anita var här första gången igår med sin nya häst vilket är så kul ty hon är på gång igen! Dock i mitt förvirrade liv så hann ju jag inte med henne tyvärr men hon ska försöka komma till oss en dag i vecka nu så vi aka sparra lite ihop vilket kommer bli super kul! 

Idag är det Snorkans tur att få komma ut och gå en canter inför helgen. Hon har ju kommit in i sin lite mer sjövilda fas igen… Så ja hon behöver lätta ut på lite kolsyra inför morgondagens dressyr dör att domaren ens ska känna igen programmet tror jag….

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s