Serieboost

Passade på att bygga om och släpa fram ett helt gäng till med bommar igår och slängde upp en serie längst typ hela ena långsidan. 

Byggde den så att den såg likadan ut från båda håll och hade 3,5 m på alla avstånd. 

Blev bom, bock, räcke, bom, oxer, bom, räcke, bock, bom. 

Tycker ändå att Bullen gjorde serien riktigt bra även om han tassade i något hinder så att man skulle vilja önska lite mer luft. Dock inga bommar ner utan bara ett önskemål som sagt om mer luft. 

Hoppade serien drygt 18 ggr så han gick ändå kämpa på en hel del! Först 8 ggr lite lägre, 4 ggr lite högre och 6 ggr med oxern lite högre ändå. 


Avslutade sedan passet lite terränginspirerat och hoppade en väldigt parrallellförskjuten linje, han kändes lite osmidig först men avslutade på ett ganska smidigt sätt så han får helt klart godkänt på kvällens pass! 

Mamma var banpersonal och första filmare så hivar upp film senare! Även på Elmer från i tisdag! För er som inte kan hålla er finns det på min insta. 

Trevligt sällskap hade jag också av Anders och Isabelle som joinar och hoppade med mig! Kul! 

Som sagt rätt tricky att pricka alla 4…

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s