Gräsbanan

Har ju helt glömt att tala om att vi nu har tagit oss i kragen en kväll i förra veckan jag och Anders och nu kört ner nästan allt vårt hindermaterial till gräsbanan! Så jäkla härligt! Går inte komma ifrån att det är rätt lyxigt att ha en stor gräsbana hemma!

Skulle det vara så att man är sjukt avis och skulle vilja komma och träna någon dag så kan det nog gå att ordna. Så länge vädret vill så att det inte blir för mycket slitage såklart 🙂

Vi har en rätt fin hinderpark ändå och bommarna har verkligen hållit sig fräscha måste jag säga, vi målade upp hela hinderparken för tre år sen och vi har ju inget ridhus som ni vet så den har bott ute och används nästan dagligen och ändå så är den i rätt fräscht skick! Heja Noréns Färg som bidragit med färgen! Grymt bra kvalité!

Vi ska som sagt piffa till vattengraven lite också så har vi ett stort vatten och sen kanske det är just i helgen när jag faktiskt är ledig som jag kanske kan få pappa att skruva ihop något terränghinder också.

Som jag brukar säga, Farmen is Framen! Rätt svårslaget!


Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s