En gammal och gaggig, en osmidig och en oteknisk. 

Dagarna går, veckan hat bestått av en gnutta återhämtning för Bullen och Liten som har skrittat, vilat och joggat innan dom igår båda två fick komma tillbaka och trimma lite. 

Elmer har fått blanda hoppning och trim och en gnutta vila den här veckan. 

Snorkan har fått jogga på lina med hennes hov och jag hoppas att hon snart är tillbaka på banan igen! 

Dom andra tre har mer eller mindre fått göra samma sak när dom har trimmat. Jag har jobbat mycket med byten över en liten bock. 

Elmer är ju lite gammal och gaggig så han behöver komma igång och bli jämn och få lite gest i sina byten igen. Han har blivit lite långsam och slätstruken. 

Bullen är ju lite likt en häffaklump så även han har fått jobba lite byten över en bock för att komma igång lite, bli jämn och gymnastisera för att komma loss. 

Liten har varit lite strulig med bytena ett tag nu och korsar och tvärsar och kör lite sitt eget race och jag får mest bara åka med så nu måste vi skola lite igen.  

Hon har även fått nöta på sina ryggningar och frågar ni henne är det en underkastelse från helvetet! Och hon är inte jätte imponerad över det! 


Så ja vi kämpar på och har lite träningsvecka nu och vi planerar lite för kommande tävlingar och så. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s