Falsterbodrömmen 

På torsdag är sista dagen att skicka in papperna till årets upplaga av Falsterbo. 

Att inte ens ha papper när man har en häst i stallet som skulle gå in och älska atmosfären där är såklart väldigt tråkigt! 

Men det blir inte alltid som i drömmen varesig man vill eller ej! 

Rent krasst så är det faktiskt så att jag är för dålig för att rida Falsterbo och just för dagen är det ju jag som är ryttare på den här fantastiska lilla hästen. 


Jag har för få rundor i kroppen och för lite rutin, hon får stå för lite av mina läropengar tyvärr och dessutom så har hon varit en aningens tittig på vatten i terrängen så mitt fokus har helt enkelt legat på att starta fälttävlan istället för hoppning. 

Ett medvetet val såklart och jag tror att det är ett bra val, jag har ju ändå för avsikt att ha henne som fälttävlanshäst även om vissa hoppryttare gråter blod när jag säger det. 

Men det är tur att de får gå Falsterbo både som 6 och 7 åringar också, för att hästen kan hoppa det vet jag, nu är det bara hon på ryggen som ska hänga med också! 

Sen får vi se till hösten om jag kan lyckas komma på ett bra upplägg med Linnsan och få åka med som hästägare till Breeders i höst 😉 

Tråkigt såklart när drömmar går i kras men ibland måste man ha någon form av självinsikt också! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s