Man blir bra på det man tränar på

Ganska logiskt iofs och det är därför jag ännu mer känner att jag måste få smalhinderna på plats så att jag kan bli ännu bättre i min terrängridning. 

Dock kunde man se i helgen att endast 1/3 av klassen var felfri i lördagens hoppning och Liten var en av dom. Nu har ju hon väldigt mycket talang dock också inte att förglömma men det är verkligen så himla lyxigt att den stora gräsbanan som vi har hemma! 

Så veckan innan Strömsholm så fick alla hästarna utan Snorkan komma ner och träna bana ordentligt. Liten var dock inte broddad så hon fick hoppa lite färre språng än dom andra. 

Men det märks verkligen att man behöver träna på gräs och jag verkligen älskar att hoppa på gräs. 

vi kör ju ner nästan allt vårt material dit på sommaren och ställer upp en bana med lite olika alternativ som vi sedan låter stå hela sommaren! Så skönt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Man blir bra på det man tränar på

  1. idooooos skriver:

    Åh så härligt det ser ut! Verkligen en sommardröm, fina hästar, härlig gräsbana, kvällssol & fågelkvitter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s