Pumpy that rumpy

Hej där sommaren! Jag typ älskar dig! Hur härliga mornar har vi inte nu? 

Dagen började jag med lite markarbete för han den där Elmer som förutom var lite stirrig och spänd under värmningen och hellre ville kolla in Liten i hagen eller slänga sig för murdelen som står utanför staketet än att typ bara springa fint på tygeln likt hjulen på bussen som snurrar runt runt runt. 


Rullade sedan efter värmningen på tre små hinder och två bommar så många gånger att jag inte kan räkna så långt och det gjorde han faktiskt riktigt bra! 

Tycker att han var väldigt lugn och ridbar och sprängde inte ljudvallen en enda gång. Så ja idag får han helt klart mer än godkänt på övningen. Värmningen måste vi jobba lite på dock… 

Gullbert har nu efter förra veckans kärlek av Koko och efterföljande skritt fått jogga i två dagar så kvällens plan är att även han ska få pumpy rumpy lite grann. 

Liten njuter av vilan och det goda gräset medan även Snorkan fick kärlek från Koko förra veckan och har nu skrittat en timme om dagen i en vecka, samt fått skon omlagd igen så nu får vi se om jag kanske kan börja jogga henne lite smått igen! Vore så skönt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s