Hur smalt kan det bli?

Passade på att jogga Bullen lite lätt på gräset idag samtidigt som Isabelle hoppade Elmer lite lätt. 

Dom skötte sig strålande och Elmer såg riktigt lugn ut! Bra jobbat! Dom hoppade en liten bana på ett himla trevligt sätt! Fråga mig dock inte varför jag inte filmade…

Blev helt klart sugen själv så passade på att hoppa Bullen lite på små hinder men jävligt knixiga linjer och sedan en kombination med 2 galoppsprång där jag hade stället en tunna som A och en tunna som B. Jävligt smalt vill säga! 

Men Gullbert är ju helt klart en stjärna och gjorde det hur lätt som helst! Så skönt att han har börjat bli rak och jämn i sitt språng då är det ju ingen konst alls att pricka skitsmala hinder. Nu ska vi få upp ännu lite mer tempo och lydnad sen känns han nog riktigt bra måste jag säga! 


Hoppar alltid med infångare på något sätt när det blir jätte smalt just för att lära honom att alltid gå mellan flaggorna när det väl är skarpt läge! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s