Man tar vad man har

Regnet drog fram över farmen igår men kvällen bjöd på strålande sol så jag och Isabelle passade på att hoppa Elmer och Conny the Pony lite grann. 

Hoppade den lilla studsen några gånger innan det sög för mycket i terrängtarmen så vi fick hjälp av Anders att bygga fram lilla muren i vattnet samt en spets i en annan vattenpöl. Helt perfekt! 

Han var även snäll och ställde upp som hinderpersonal och första filmare! 

Så kul att vi kan busa ihop och hitta på roliga saker! Båda hästarna skötte sig kalas och jag tror att alla fyra tyckte att det var en rolig kväll! 


Bullen fick nya sjukt snabba fötter inför nästa veckas äventyr och efter det fick han och Snorkan skritta på maskin, Bullen efter tre dagars träning och Snorkan för att komma igång. Nu är hon så där satfläskpigg igen så jag hoppas på att hon kan få behålla skorna på nu och att vi kan börja dra igång träningen igen. Tror att vi alla behöver lugna våra myror i brallan! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s