Träna sig lite

Få är vi strax framme och innan det är dags att spamma er med bilder från ett än så länge regnigt Falsterbo så bjuder jag på filmen från fredagens terräng på runsten. 

Vi åkte ju dit i fredagskväll och körde lite genrep med kungen. En aningen spänd till en början men sedan kom han tillbaka till sitt vanliga jag och levererade som alltid helt grym känsla! 

Som sagt så år vi alldeles strax framme nu och då väntar lite fix med boxar och hästar och sen ska Bullen få komma ut lite och känna på atmosfären. Sporty har arena träning ikväll också så det blir nog helt klart en bra avslutning på dagen trots lite lättare regn! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s