13 grader och regn…

Än så länge levererar Falsterbo kanske inte riktigt den där sommarfeelingen man skulle kunna önska utan snarare någon form av typiskt skånsk höst och med den en klass ett varning…. Alltid härligt med tävling kan man känna! 

Bullen har iallafall fått en jätte mysig box och har som alltid tagit allt med ro! 


Bullen är nu matad och vi ska äta lite frukost innan han ska få komma ut och röra lite på sig. 

I eftermiddag sen så smäller det!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s