Borta bra men hemma har vi mycket mindre lera!

Då har vi kommit hem från en väldigt rolig om än väldigt blöt Falsterbovecka! Måste nog ta rekord i någon form av hur dåligt väder kan man ha! 

Jätte kul att få ha med sig Bullen på plats och fantastiskt att få rida på denna fantastiska bana, trimma samtidigt som proffsen och bara njuta av atmosfären! 


Bullen älskar ju livet på tävling och har tagit hela veckan med ro och däremellan bockat lite smått när vi ridit så han verkar helt klart ha känt sig som hemma! 

Vi har även hunnit med att hälsa på gulligaste Equito som dessutom kittat hästarna ytterligare och vi bugar och bockar och känner oss snyggare än någonsin! 


Vi har hunnit med lite kändisspottning också från boxen när ingen mindre än Scandic passade på att posera som fotomodell utanför boxen. 


Kollat på massor av fina hästar, både hoppning och dressyr har stått på schemat. Vilket har varit så roligt! Man blir så himla inspirerad! 

Vi har också ätit massa god mat och druckit en hel del cava. Ni vet precis som lite ledig tid ska vara! Så förutom alldeles för lite sol och ingen strand, ett väldigt oväntat stopp av en, vilket ni säkert har svårt att tro, markskygg Bullen så har veckan varit helt klart en av mina roligaste upplevelser! 


Nu har vi bytt lera mot sand i några dagar för att redan på torsdag återvända neråt landet med Flyinge som destination! 

Ska bli jätte kul även om man kan just vägen ner till Skåne lite för väl… 


Det här leendet får helt enkelt avsluta den här veckan och det gör det väldigt bra! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s