Dressyr igår. Markarbete idag. 

Gullis kämpar på inför helgen då vi åker ner till Skåne igen och gästspelar under fälttävlansveckan. Ska bli riktigt roligt, jag hade ju inte möjlighet att rida där förra året så det blir debut för mig där! 

Igår blev det ett sent dressyrpass på gruset med fokus på övergångar och att han inte bara får göra sig längre och längre. Det var ju lite det som hände på Strömsholm att han bara var lång och tråkig och då får man som sig bör inga poäng! 

Så vi nötte på i skritt-trav och sedan gå över i galopp-skritt. Bytte varv med bakdelsvändningar och lät honom trampa på lite. 

Idag blev det istället ett tidigt pass även det på gruset efter gårdagens regn men idag var det markarbete på schemat. 

Jobbade nästan uteslutande på ett lite högre kryss men fokus på bärigheten och även här att han inte bara får göra sig lång och gå iväg. Utan kort och stark måste han vara! 

Varvade sedan med att lägga upp galoppen lite och hoppade vatten och spets för att sedan kunna komma ihop igen och rida bra på krysset. 

Väldigt nöjd med morgonens jobb och både jag och Bullen fick svettas lite. 

Imorgon väntar ett galoppjobb och på torsdag kör vi neråt i landet igen! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s