Nostalgi! 

Fick ett minne på Facebook igår att det var 7 år sen Bullen debuterade som fälttävlanshäst. 

Inte utan att man blir lite nostalgisk. Vi har hunnit med en hel del min bästa vän och jag! 

2 breedersfinaler, 5 lag SM, två medaljer, DM guld, 3 NM, otaliga internationella tävlingar, Falsterbo, internationella placeringar, debuterat 2* som 7 åring, felfri sina första 4 säsonger, flertalet vinster och placeringar. 

Tack för alla fantastiska upplevelser du delar med mig, och tänk så många debuter vi har gjort tillsammans! Och fler ska det bli! Jag menar jag har ju varken ridit SM, 3*, lantliga EM, EM, VM, OS och allt där till! 

Det finns verkligen ingen som du! ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nostalgi! 

  1. idooooos skriver:

    Herregud så många fina bilder! Hur gammal är han? 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s