Det ska vara lite spännande!

Nytt batteri i lastbilen och en skoning på Bullen och sen hämta världens största skåp hos Mattias. 

Det ska helt klart vara lite spännande att åka på tävling! 

Bullen som aldrig i hela sitt liv trampat av en sko i lastbil eller transport lyckades med det konststycket! Då nu har vi provat även det! Och jag har fått använda mina skills att plocka av skor, dessutom med sidokappor och hoven höll! Jag känner mig nöjd!

Nu var vi sovit gott hos Lukas och det är dags att börja fixa hästarna för dagens starter! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s