Det är svårt att hoppa felfritt om den ena inte vill…

Första dagen av tävlande avverkades igår och Bullen var först ut av honom och Danny i dressyren. 

Jag är faktiskt rätt nöjd med dressyren, vi saknar fortfarande lite styrka om man jämför med säsongen förra året så för dagen gjorde vi nog ett av ”våra bästa” program. Lite raka skolor så dom måste vi trimma på! 

Kan kanske tycka att vi fick lite snålt betalt med 64% och när klassen var klar låg vi på 13:e plats av 30 startande så det var ändå okej! 


Hoppningen gick sedan på eftermiddagen och fråga mig inte vad som hände… Jag ramlade tillbaka helt i någon gammal osäker ridning och red konstant ur rytmen… 

Hoppade 1-2 jätte väl, hittar sen absolut ingen distans till 3 och där börjar det, jag bara backar och backar och backar…

Och trots att hästen nu hoppar så mycket bättre så är det jätte svårt för honom att hoppa felfritt när ryttarinnan i fråga inte ens vill till hinderna utan utför 2 min av konstant dragande i bettet. 

Det är bara en stor jävla skämskudde över mitt huvud, stor bakläxa och hem och träna!!! 

Nu laddar vi dock upp för terrängen som går ikväll först vilket iallafall ska bli jätte kul! 

Gårdagens eftermiddag är helt enkelt bara att glömma och göra något åt! Man kan lätt känna att jag behöver den där Arnold mer än någonsin nu så Loviseholm se upp! Jag dyker upp när ni minst anar det! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s