Kungen. 

Jävlar i havet vilket terrängdjur han är! Älskade Bullen! Helt fantastisk! 

Inte världens mest tekniska terräng men helt klart en hel del svårigheter och ganska mycket stora hinder. 

Bullen bokstavligen flög fram över flyinges ägor och kändes så bra! 

Red väldigt lugnt och red in ett extra språng på första klurigheten, 5 a-b där det var en spets och en tripplebrusch på 3 språng. Men alla som kom för fort in missade spetsen så jag valde helt enkelt att komma sjukt lugnt in och sedan gå på 4 korta språng ut på b hindret istället. 


Han gick sedan som tåget fram till 10a där jag tappade lite balans i landningen och tyvärr kom lite för mycket på innerbåge till 10 b och fick en förbi springning där. La bara en snabb volt och kom på igen och då var det absolut inga konstigheter! 


Resten av banan gick han helt strålande och han hade fart så det räckte och blev över! Så vi gick endast 6,4 straff för tiden trots en volt. 

Är väldigt väldigt nöjd med honom och han är en sån sjukt fighter! 

Han snubblade ganska illa i landningen på 20 a men han är så sjukt fokuserad så han lägger bara in ett extra hela linjen igenom och ta b och C hindret som ingenting! Fantastiska häst! 


Super bra och nyttig runda med hem och då det var mycket fel så red vi trots det upp oss till en 22:a plats! 


Så trots en besviken gårdag är hemresan idag något lättare! 

Danny var tyvärr alldeles för het idag och vara brann av så Rebecca fick tyvärr utgå 3 hinder kvar till mål. Jätte tråkigt såklart men ibland har man verkligen inget val. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s