Nymodigheter på Farmen

Härliga sommarkvällar! Och mornar för den delen också! Igår lyckades jag lura Isabelle att göra mig sällskap och kvällstrimma lite markjobb på browniesarna. Helt perfekt! 

Vi passade även på att inviga våra nya cavalettibockar från jumpnet som inhandlades under Falsterbo! Så himla bra! 


Browniesarna skötte sig kalas och fick nöta på några gånger på block, 2 korta, litet räcke, 2 korta, block, 2 långa, mur. Och sen tvärtom då när vi kom från andra hållet. 

Elmer fick hoppa ett snäpp större än Liten, vår bensin tog slut fortare 😉 

Men båda skötte sig kalas som sagt och ett litet klipp finns på instagram


Invigde mina nya ridbyxor från Sanna Nilsson Dressyr och dom är bara så snygga och så sköna! 

Jag är ju brun och blå av mig så jag lär bo i dom större delen av sommaren som är kvar nu! 

Just nu är jag också ute på tur i morgonsolen tillsammans med Gullis som har haft två dagar i hage efter helgens start. Han känns väldigt pigg och fräsch och ser jätte fin ut! Härligt! Dags att trimma igång för kommande utmaningar. Stort fokus på hoppningen nu ett tag så handbromsjäveln inte kärvar så förbannat!!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s