Härlig helg!

Måndag och tillbaka till verkligeheten. Men vilken helg vi har haft! Vädret och sällskapet har verkligen varit topnotch! 

Söndagens tillbringades på sjön i Robban och Marias båt! Hur awesome var inte det? 

Mycket sol, bad(!!) och crazy banana! Om ni frågar mig så var det ju som alltid för kallt i vattnet men efter att ha tagit mig ut till båten i sann kärringandan så gick det bättre! 


Jag och Mathias passade sedan på att träna Bullen som fick ett ganska ordentligt hopp pass men många bra stunder. Det är verkligen inte helt lätt och jag har en hel del att öva på helt klart! 

Måste verkligen se till att han är på tårna och allert och på hugget utan att han då sticker med mig. Får jag honom så och med ett driv i galoppen så hoppar han verkligen kalas! Men det är som sagt många om och jag har en hel del att öva på! 

Kvällen avslutades sedan med pizza tillsammans med Robban, Maria och barnen som också kommer över till Nilslund! 

Härliga sommar! 

Mindre kul sen kanske när jag nästan var hemma, hade precis fodrat hästarna hemma och kommit ut till andra rondellen när bilen sa upp sig… Haleluja! 


Tyvärr hade en spolen gått helt åt helvete så det var ju inte bara att sätta på remmen som det varit annars när den hoppat av, vilket dock var två år sen sist så jag hade nästan glömt bort att det kunde hända. 

Som tur är har jag ju jävligt bra vänner så Anders kom och räddade en kvinna i nöd, såg till att jag kunde få tillbaka bilen till stallet och sen även köra hem mig. Tusen tack! 

Och skönt känner jag att Bullen och all packning till Köpenhamn redan på plats på Nilslund annars hade det kunnat bli lite kärvt på onsdag helt klart! 

Men det ska väl vara lite spännande här i livet eller? 

Ny vecka, nya tag och ännu en spännande helg väntar! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s