Lagen om alltings jävlighet…

Dåså hunnit komma igång och rida lite på Snork och hon känns faktiskt riktigt fin måste jag säga. Hon blir rätt harmonisk av att vara ute dygnet runt och jag tror att vilan ändå har varit rätt bra för henne om än jävligt seg för mig! Man vill ju alltid helat ha dom igång och ha dom i tävlingsform såklart! 


Trimmade henne lite lätt i fredags sen fick hon vila över helgen och tror ni inte att hon såklart då klätt av sig en baksko (tack och lov iallafall) igår… Jo men varför inte… Är jag ens förvånad… Knappt! 

Och dessvärre är Uffe en aningens fullbokad så vi kan inte heller få på den direkt men jag hoppas ändå att den kommer på snarast så jag kan fortsätta med att få henne att komma i form. 

Men som sagt förvånad. Nej inte det minsta. En aningens trött på det. Ja helt klart!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s