Hälsning från andra sidan havet

Igår inleddes tävlingarna här i Köpenhamn och både jag och Mathias red våra dressyrer. 

Arn var i vanlig ordning mer laddad än Bullen men höll sig ändå helt okej på mattan, lite mer finlir och sen blir det nig riktigt bra! 


Bullen satte jag lite väl mycket tryck i och då kommer även en del missar på köpet! Så lite orolig första halt och sedan några stretiga övergångar. 

Gav strax över 65% alltså 51.7 straff så det är jag ju såklart inte helt nöjd med! Startade dessutom först av alla vilket alltid är sjukt svårt tycker jag! 


Efter dusch av oss och fix av hästarna och lite lunch styrde vi sedan ut till terrängbanan och gick ett varv. 

Väldigt fin öppen och kuperad bana, den mest kuperade banan för Bullen i år så det lär nog kännas lite i benen på honom misstänker jag! 

Men det ska bli galet roligt, ganska stora hinder som jag tror kommer hoppas bra! Kvällen tillbringades sen med pizza, lite häng i lastbilen, promenad och betning med grabbarna, mockning fodring, lite analys av dagen och sen till sist sängen! 


I eftermiddag väntar hoppningen så nu är det dags att sätta fart! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s