Mitt lilla vildhallon 

Lördagens hoppning gick inte alls enligt plan och med ett väldigt osäkert väder och rejäla skurar av ösregn förvandlades underlaget på banan snabbt från väldigt bra till väldigt dåligt. 

Tyvärr är Bullen väldigt känslig när det kommer till underlag i just banhoppning och han blev väldigt försiktig och tassig. 

Underlaget blev både tungt och halt och all hans energi kändes som att den bara försvann ut i intet. Och jag fick rida för kung och fosterland runt och var faktiskt typ helt slut när jag kom i mål! Bullen hoppade lite för högt nästan hela vägen runt och kom aldrig till att han riktigt kunde slutföra sina språng och rev då bak. Det plus tidsfel, som nästan alla fick, resulterade i ett katastrof resultat. 


Var dock ändå sjukt taggad på söndagens terräng och det kändes som en bana som skulle passa Bullen kalas! 

Bullen var helt sjukt taggad och jag hade till och med svårt att komma in i startfållan! När hände det lixom? 

Hoppade sen ut ut startfållan som den superhero han är och fortsatte i samma stil! Han kändes helt galet fräsch och gick som tåget! 


Dock var han alldeles för stark och hoppade alldeles för stort dagen till ära så redan på hinder nr 6 A höll han på att tappa mig och därmed missade vi B hindret och tack och lov kanske man ska säga för hade han hoppat B hade han definitivt tappat mig! 

Sedan fortsatte han i sjukt fräsch stil över 7 A,B,C,D , 8A,B och 9. När vi sedan kom till 10A så hoppade han så där jävla hjälteaktigt igen att tre språng böjd linje var helt omöjligt att pricka! Vi hade lixom landat förbi linjen redan och ratten var totalt obefintlig. Han var så sjukt stark! 


Tyvärr alstrades banan med lite dålig ridning från mig, här skulle jag i efterhand såklart ha utgått men ni vet ju själva i stridens hetta och han kändes ju sjukt jävla fräsch bara det att han var för stark. 

11AB var banans absolut svåraste linje och jag hoppade in över 11A men hängde sen typ bara baklänges ner mot 11B och kom aldrig till ridning så det var bara dåligt av mig! Där kunde han inte ens försöka!  


Så inte alls ett resultat jag hade tänkt mig men jävlar va fin han är! Och han verkligen äter hinder! 

Nu måste vi dock gå tillbaka och skola lite igen så vi får ordning på grejerna innan vi är redo för en ny start! 

Men att hästen är för fräsch känns som ett väldigt angenämt problem! Jag måste bara 1. Hinna räta på mig! 2. Hinna läsa kartan när tåget går 3. Hinna komma till ridning i hans nya sjukt pigga, starka och superhjältiga jag! 

Oavsett vad är Bullen alltid bäst kan man känna! 


Han är helt klart nöjd med sin insats och förstår inte alls att gpsen var lite felaktigt inställd! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s