Äntligen igång igen 

Då är första terrängen sen runsten avklarad! Drygt 2 månaders ”vila” är över. 

Lite skeptiskt till typ saker som bank, grav, vatten och sunk n road till en början men sen jävlar levererade hon utan dess like! 

Tittade en gång på banken, typ 2 ggr på snr och en gång på stranden på vattnet. Och stod emot en aning på diverse gravar. 


Men sen var det som att allt släppte och hon hoppade smalhinder, spets, trakhener, ”stora” coffin, stora vattnet, näst största uthoppet i vattnet. Ja ni vet sen bara levererade hon och var så sjukt bra! 

Verkligen en super träning och nu längtar jag tills vi ska träna terräng igen! 


Och tusen tack till Mathias som gick upp närmare ottan dagen efter en härlig bröllopsfest på Equirehab för att kunna träna mig med två hästar! Mer än guld värt ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s