Bra flow 

Hade även med mig Gullis till Nilslund igår för att hoppa lite banhoppning med hjälp av Mathias. 

Måste säga att det känns som att jag har kommit in i ett rätt bra flow just nu. 

Ändrat min ridning lite och bytt bett vilket gav stor effekt igår, han känns spänstig och fin just nu så jag ska se till att fortsätta befästa ridningen hos mig så kan man nästan tro att det här kommer bli bra! 

Hoppade en liten banan på 120-130 vilket kändes hur enkelt som helat faktiskt och han hoppar till och med med en gnutta mariginal nu 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s