En dag på Nilslund 

Här kommer nu filmerna på hästarna från i söndags när jag fick lite privatträning av bästa Mathias. Min allt-i-allo. Coach, tränare, storebror, bästa vän. Ja you name it! Tur att han står ut med mig och dessutom har typ världens bästa bana hemma även om man inser att vi måste utöka lite nu efter måndagens terräng på OS 😉 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s