Det gnids vill jag lova!

Lite blogg rätt mycket motion av djuren. Dom turas om att bli linade i pessoaselen av mamma medan jag trimmar satan. Det har blivit en hel del dressyrjobb nu med undantag för Liten som även hunnit med ett konditionspass på galoppbanan. 


Jag tycker att alla hästarna känns riktigt fina just nu och till helgen väntar en hel del hoppning för hela högen hade jag tänkt mig! 

Vi börjar idag med en tur till terrängbanan för att nöta lite på våra skills och bli ännu bättre. 

Nu är det verkligen träning 2.0 som gäller så att vi avslutar året starkare än vad vi inledde det! 


Skönt att alla fyra börjar komma igång igen! Känns som att det var ett tag sen jag hade så här mycket att rida på! Jag är kanske lite väl hypokondrisk också och låter dom kanske vila lite längre än nödvändigt när de varit lite skruttiga men jag tror också att det gör dom gott och det är nästan det skönaste med att ha flera just att man inte ”behöver stressa” igång någon bara för att ha något att rida på utan det får ta den tid det tar och lite till även om det alltid gör ont i själen när någon inte är på topp. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s