Oldies but goldies

Att säga att jag hat glömt att visa er bilderna är inte att ge mig själv rättvisa. 

Men däremot att få ihop ett inlägg med någon form av substans är svårare! Så nu bjuder jag helt enkelt på lite härliga bilder från en morgon här om veckan när Elmer var ute och konditionsjobbade lite. Trots sin ringa ålder så tycker iallafall jag att det är väldigt viktigt att även han kommer ut och går canterjobb så att håller sig i fin form! Plus att han tycker ju att det är helt galet kul! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s