Ännu en bra träning avverkad!

Vilken stjärna hon är! Man blir ju helt varm i hjärtat! Igår styrde vi ut mot Runsten för att träna lite för Lena Bredberg och trots att vi fortfarande är en aningens ringrostiga så briljerar hon vill jag lova!

Hon fick hoppa massor av bra hinder både stora och små och hon stannade faktiskt bara två gånger på hela träningen, en gång på ”stora” trakehnen och sedan en gång på uthoppet i lilla vattnet. Och sedan tog hon lite tid på sig ner för trappen. I övrigt hur säkert som helst!

Fick hoppa lite svårare saker just som lite större uthopp i vatten utan konstigheter och sedan även Runstens signaturhinder, nämligen runsten!

Super kul och givande träning och jag längtar redan till nästa träning! Så att Botkyrka nu fått vatten i sitt vattenhinder igen! Tjoho! Blir en tur dit snart skulle jag gissa på! Sen ska jag flirta lite med Filippa och se om vi kan få komma hem till henne på hennes fina bana också! Blir lite kuskande nu runt till olika banor men nu gäller det verkligen att bygga på hennes hinderbok så mycket som det bara går!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s