Grabbarna levererar 

Fick hemläxa av Mathias sist jag var där så det var lika bra att ta tag i den! Man vågar ju fan inte fuska! 

Bom – räcke – bom i lätt sits. Bara att görat! Bullen var riktigt fin faktiskt och fick även lite höjd i benen. 


Min sits har såklart väldigt mycket att önska dessvärre. Men jag har ondare i kroppen än någonsin så jag får nig helt enkelt bara acceptera att jag är rätt svag för tillfället och försöka träna mer avsuttet för att bli ännu starkare och orkar kompensera smärtan. 

Vet faktiskt inte varför jag har så ont just nu men som sagt tyvärr värre än någonsin så även fast man är van vid konstant smärta så blir det lite mycket ibland. 

Är iallafall väldigt nöjd med Bullens två sista språng då jag tycker att han både hoppar på kraft och försiktighet! 

Elmer fick faktiskt göra samma övning som Bullen nu på kvällen även om jag avstod från detaljen stå i lätt sits… 

Han är verkligen fräschare än någonsin just nu! Lite för het kanske men annars väldigt på hugget. 

Så pass på hugget att även han fick lite höjd i benen faktiskt! Himla kul och hur den än är så ligger den här tokiga lilla bruna hästen mig väldigt varmt om hjärtat ❤️

Avslutad även med att hoppa spetsen 2 ggr bara för skojs skull! 


Tanken var även att Snorkan skulle få hoppa lite lätt men dessvärre hade hon tagit av sig sin förbannade jävla sko igen. Jag orkar verkligen inte… 

Så för henne blev den enbart kvällsmys med ny frisyr. 


Rykt, back on track täcke och lindor, oljade hovar, utredd svans, ja ni vet allt sånt där pyssel som man mysigt bara vill hålla på med efter en lång arbetsvecka och typ aldrig vill gå in från stallet. 

Älskar verkligen när man har tid att bara pyssla och göra hästarna fina och lägga lite extra tid när man lägger nattbandage och så. 

Hästnörd for life kan man lätt känna …


Gillar verkligen back on tracks produkter, vi har täcken och paddar till alla hästarna. Tyvärr har jag bara två nättäcken, hade gärna haft 4 men vi har 4 stalltäcken så hela höst/vinter/vår har dom bot täcken inne. Sommartid så har alltid Bullen bot täcke och dom andra får slåss lite om det andra nättäcket. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s