Röj före ridning 

Åkte hem och åt lunch igår efter förmiddagens två pass på galoppbanan och 9 600 m i lätt sits för mig. 

Passade på att hämta upp mamma också för att sedan ta tag i mitt sorgebarn. Sadelkammaren … 

Ni vet när man bara hetsar, det är tävlingar, det är träningar, man packar upp, man packar ner, man packar om. Till slut var kaoset ett faktum! 

Så igår åkte precis allt ut! Varenda hylla torkades, korgar sorterades, skräp slängdes! Så otroligt skönt!


Tvätt sorterades upp, golvet torkades av, lite hängdes undan och lite flyttades ner till min andra sadelkammare så jag slipper släpa mellan stallen. 


Riktigt skönt att ha allt rent och fräscht nu, känns som en bra start på hösten även om jag helst inte vill erkänna att den är här … 


Nu är det faktiskt bara ett stall kvar att tvätta, plocka i ordning lite i sadelkammaren där nere och ett uns tvätt kvar innan faktiskt typ alla täcken, vart enda träningsskydd, reflexer, handdukar, schabrak, ja you name it är rena. Riktigt skönt! Och välbehövligt! Alltid lätt att tänka att man tar det där sen. Sen är nu! 


Dock fick ridningen av Snorkan och Elmer utebli då klockan tyvärr sprang iväg, dock kom Uffe ut och skodde Snorkan så det var riktigt skönt! Så jag hoppas att hon ser fräsch ut nu och kan tänka sig att ha kvar den på … 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s